# Úkoly check in: na zasedání 2/2020 A) Staré věci: 1) TO: a) Odpojit OpenID, b) prioritní projekty: people.pirati.cz, lide.pirati.cz, struktura.pirati.cz, prihlaska.pirati.cz, piroplaceni.pirati.cz, nalodeni.pirati.cz c) newslettery v nalodění d) komunikační tým RV <-> TO/Exekutiva a) Naházet všechny členy (a plné RegP) povinně do nalodění na členský (a krajský newsletter) 2) Samodestrukční tlačítko - https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=638&t=48543 3) Jak zapojovat lidi do politické agendy, Propojení s EP agendou; KET skupina: Dan Leština, Jiří Demel, Jitka Novotná, Michal Marciniszyn, Dana Balcarová, Vojtěch Pikal 4) Úkol - průběžné sledování metrik strategie 5) RV žádá RP o předložení možných variant vývoje k profesionalizaci strany, co se týče vedoucích odborů a jejich kompetencí včetně zohlednění toho, že dnes jsou voleni CF a možnosti změny v této oblasti. + s vyžádáním stanoviska vedoucích odborů.// 6) Úkoly předsednictva a KOKS - Zpracovaný podklad je třeba dovydat jako vyhlášku: https://redmine.pirati.cz/issues/26608 7) Fungování volebního týmu(výbor/štáb), zkušenosti a příprava na krajské a senátní volby: Bude manuál vypracovaný volebním výborem - viz - viewtopic.php?p=644517#p644517 8) Pirátský Institut - v Praze bylo podpořeno zahájení na foru, https://mrak.pirati.cz/s/tB55yQ2KxdBGL9Q 9) Archiv zápisů a usnesení RV - https://wiki.pirati.cz/rv/list 10) Co dál s kalkulačkou RV - Andrej update 11) Osobní integrita - reaktivace skupiny 12) migrace - stále čekáme na podklad z EZO, Ivan v Praze říkal, že vezme na pondělí RP 13) Výše členských příspěvků - úkol fundraising - update od RP? 14) Růst strany - stále zaparkované? B) Úkoly od CF 1) Výživné na nezletilé děti - update Vojtěch Pikal? 2) Pirátské ceny - asi vyhnilo https://mrak.pirati.cz/apps/files/?dir= ... eid=166452 4) požadavky na ministry - schváleno RV v pozměněné formě C) Úkoly ze zasedání v Praze Požadavky na funkci ministra - mělo pokračovat jednání na foru Přijato usnesení o pozastavení členství, doručeno CF, v jednání online odročeno na zasedání CF (https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=477&t=48782&start=20), Na zasedání bylo předneseno, změna stanov schválena. Bod upgrade lobbistické evidence byl odročen na fórum, jednání neproběhlo Jan Hamal Dvořák a Martin Kučera si vzali za úkol opravit nekonzistenci v počtu členů na různých místech na webech