owned this note
Institut pí, z.ú. Na Moráni 360/3, Nové Město, 128 00 Praha 2 IČ: 11880007 Spisová značka: U 1007 vedená u Městského soudu v Praze # Výběrové řízení na ředitele/ředitelku Institutu π Správní rada Institutu π (dále jen SR) vypisuje výběrové řízení na ředitele/ředitelku institutu. **Koho hledáme:** Hledáme schopného manažera či schopnou manažerku, orientující se v politické mapě a souznící s idejemi Pirátského hnutí, kteří chtějí svou kariéru obohatit zkušeností s řízením výzkumné, publikační, vzdělávací a kulturní činnosti institutu π, politického ústavu založeného Českou pirátskou stranou. Úkolem ředitele či ředitelky π bude zejména definování a nastartování jeho činnosti s pomocí orgánů k tomu zřízených a zdrojů k tomuto účelu přidělených. Kandidáti musí proto předložit ucelenou strategickou vizi činnosti a způsobu její realizace. **Vaší hlavní náplní práce bude:** - plnění schválené strategické vize a realizace náplně činnosti - kick-off institutu - personální a projektové řízení - zodpovědnost za finanční řízení a vykazování - příprava sezónního plánu práce institutu - reportování správní radě - plnění úkolů zadaných správní radou - rozvíjení kontaktů institutu na stakeholdery pirátského hnutí - spolupráce s dobrovolnickým kruhem, akademickou radou, správní radou **Očekáváme od vás:** - ukončené vysokoškolské vzdělání - český a anglický jazyk na pokročilé úrovni, znalost dalších jazyků výhodou - zkušenost s vedením nebo prací v neziskové či jiné organizaci výhodou - zkušenosti s projektovým řízením - logické myšlení a analytický přístup k řešení problémů - strategické myšlení - liberální založení - pevné morální a etické zásady - zkušenosti s informačními zdroji a vyhledáváním relevantních dat - obecný politický přehled **Co nabízíme:** - pracovní poměr na plný úvazek či podle dohody - adekvátní ohodnocení na základě výsledků práce institutu - asistenta na FT/HT **Termín nástupu:** - dle dohody **Hodnotící kritéria:** - soulad s požadovanými kompetencemi - strategická vize - prokázaná názorová kompatibilita s myšlenkami Pirátského hnutí **Podmínkou zařazení do VŘ je zaslání následujících podkladů:** - strukturovaný životopis - strategická vize fungování π na 1-3 A4 - motivační dopis Přihlášky do výběrového řízení nám zašlete do **30.11.2021** e-mailem na: marketa.gregorova@pirati.cz. Správní rada si vyhrazuje právo termín prodloužit nebo zrušit výběrové řízení. Uchazeč či uchazečka zasláním své přihlášky dává souhlas se zpracováním svých osobních údajů v rámci tohoto výběrového řízení a jeho případného přezkumu.