--- title: Organizace Zasedání KF LBK 11. prosince 2021 --- # Organizace Zasedání KF LBK 11. prosince 2021 Termín: sobota 11. prosince 2021 od 9.30 URL: https://jitsi.pirati.cz/lbk URL pro pasivní sledování: https://pitube.pirati.cz/play/lbk2 (členové a regP) Rozprava na foru: https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=410&t=58686 ## Program ### 9.30 Zahájení zasedání (úvod,program) _Marek Förster - 10 minut_ ### 9.40 Zhodnocení činnosti PKS a krajského sdružení - zhodnocení kampaně a spolupráce s SLK (STAN) - rozpočet KS, komunální volby, volební manager - provoz Pircenter, Pirátské centrum v Liberci, vznik nových MS - agenda přijímání členů, zapojení nováčků, činnost KoKS _Marek Förster, Tomáš Martínek, PKS - 20 minut_ ### 10.00 Boost Libereckého kraje, mediální strategie pro komunální volby _Vratislav Filípek, Michal Chalupa (MO) - 60 minut_ ### 11.00 Zpětná vazba ze zastupitelstev, příprava na komunální volby - report z Kraje - reporty z městských zastupitelstev - co se děje v MS - přípravy na komunální volby _Zbyněk Miklík, Jaroslav Šída, Petr Jeník, Pavel Felgr, ... - cca 60 minut_ ### Pauza na občerstvení a relaxaci _Všichni hladoví a vysílení_ ### 13.30 Okénko pro čerstvě zvolené poslance - aktuální dění v Poslanecké sněmovně - agenda "našich" poslanců - prostor pro dotazy _Jan Farský, Jan Berki - 30 minut_ ### 14.00 Zakládání místních sdružení - aktuální plány (Turnovsko, Liberec, Horní Pojizeří) - informace o procesu vzniku MS (formální předpoklady a postup) - informace pro předsednictva o agendě (úvod do Chobotnice) - prostor pro dotazy a diskusi _Marek Förster, Hana Černošová, Ivan Dřevikovský, Pavel Felgr, Jan Tempel - 45 minut_ ### 14.45 Novinky v technických systémech strany pro členy, žadatele, spolupracovníky - účet na fóru, pirátská identita, pirátský profil - žádosti, zapojení do systémů (Zulip) _Marek Förster, Hana Černošová - 15 minut_ ### 15.00 Seznámení s novými žadateli o členství a novými členy - představení žadatelů a dotazy na ně (grilování) - prezentace nových členů _Ivan Dřevikovský, Jan Taraba, Petr Slanina, ... - 20 minut_ ### 15.20 Diskuse a různé - diskuse nad dalšími tématy a agendou