--- title: Schůze PKS LBK 27. 4. 2021 --- # Schůze PKS LBK 27. 4. 2021 Termín: úterý 27. dubna 2021 ve 20.30 URL: https://jitsi.pirati.cz/lbk ## Plánovaný program ### Prioritně #### 1. Shrnutí jednání krajského koaličního štábu, příprava a start kampaně cca 15 minut, nové informace, příprava koaličních novin, start kampaně (18.5.), inspirace pro VM, strategie distribuce novin, diskuse #### 2. Přijímání členů, předpis, členové na čekačce, vhodní kandidáti cca 15 minut, předpis k přijímání členů, přípravný tým, další kolečko přijímání členů https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=307&t=56631 https://zulip.pirati.cz/#narrow/stream/31-KS-Libereck.C3.BD.20kraj/topic/P.C5.99edpis.20.2F.20manu.C3.A1l.20.2F.20n.C3.A1vod.20k.20p.C5.99ij.C3.ADm.C3.A1n.C3.AD.20.C4.8Dlen.C5.AF #### 3. Participativní rozpočtování pro rok 2021 (PaRo) cca 15 minut, deadline podání projektů je 30.4., KlimatiCON (V.Židek), 3D Tiskárna do Pixelu?, nápady na projekty https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=595&t=56393 Co to je? - https://wiki.pirati.cz/fo/navody/participativni_rozpocet Rok 2020 - https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=790&t=52536 ### Kontrola výstupů z minulých schůzí #### 1. Ukliďme Česko cca 5 minut, shrnutí a výstupy #### 2. Pixel 2 v Liberci a MS Liberec cca 5 minut, strategie k výběru vhodného místa, místní a krajská základna Pirátů, MS Liberec ### Následně (pokud bude čas a chuť, případně na příště) #### Diskuse ## Mantra pro každý den Předpokládej dobrou vůli. Respektuj ostatní. Přebírej iniciativu. Domýšlej důsledky. Komunikuj svobodně a věcně. Kritizuj konstruktivně. Buď otevřený. Buď fér. [Zdroj - Komunikační minimum](https://wiki.pirati.cz/rules/komin)